Vi modtager stadig ansøgninger til Bydelspuljen

Amager Vest Lokaludvalg modtager stadig ansøgninger til Bydelspuljen, selvom vi ikke kan behandle dem foreløbigt. Vi anbefaler, at aktiviteter/arrangementer foreløbigt har en åben startdato, hvis muligt, og i tilfælde først starter efter sommerferien.
Forbuddet mod at forsamles mere end 10 mennesker gør det svært at mødes og behandle ansøgninger til lokaludvalgets Bydelspulje. Men lokaludvalget vil gerne modtage ansøgninger, som vil behandles så snart, det er forsvarligt at mødes igen.
Hvornår lokaludvalget kan afholde møder igen. vides først, når situationen er mere normal. Følg med her for opdateringer.
Til ansøgere:
  • Send gerne ansøgninger til Bydelspuljen efter de gældende råd og regler.
  • Planlæg arrangementer og aktiviteter til efter sommerferien eller hold datoen åben.
  • Lokaludvalget behandler din/jeres ansøgning, når vi har mulighed for, at mødes igen (vi ved endnu ikke hvornår, men følg med på hjemmeside og facebook).
Læs vores råd og retningslinjer for ansøgninger til Bydelspuljen
Det er en helt særlig situation, vi står i. Vi håber derfor, at du/I vil have tålmodighed med, at vi ikke har svar på alt.
For flere spørgmål skriv til info@avlu.dk

Skriv et svar

Du kan bruge disse <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>