Sommer i Amager Vest

Amager Vest Lokaludvalg og sekretariatet holder sommerferie fra d. 6. juli til d. 3. august. I agurketiden kan du følge med i en føljeton på Facebook om staycation på Amager og måske summe over projekter og aktiviteter, som du kan søge Bydelspuljen til at arrangere og afholde. 
Vi lukker ned for sommeren fra mandag d. 6. juli, men er tilbage d. 3. august, hvor vi igen svarer på mail og telefon. Du er i mellemtiden velkommen til at sende ansøgninger til Bydelspuljen og kontakte os, men kan ikke forvente svar.
Kontakt: info@avlu.dk
Gode idéer holder ikke sommerferie!
Næste frist for ansøgninger til Bydelspuljen er mandag d.10. august 2020.
Ansøgningen bliver behandlet på lokaludvalgsmødet d. 9. september – og dit arrangement/aktivitet/projekt må ikke finde sted før dén dato.
Læs mere om Bydelspuljen og hvordan du ansøger.
Turen går til Amager
Staycation er det nye sort: Det er hipt (læs: klimavenligt), det er sundt (læs: Corona-uvenligt) og så er det godt for økonomien (både din og de lokale erhvervsdrivendes). I løbet af juli guider vi til kulinariske og kulturelle, aktive og afslappende oplevelser i Amager Vest (og måske lidt udenfor).
Følg med på Facebook og forvent alt andet end en begivenhedsløs blive-ferie i bydelen.
GOD SOMMER!
 

Skriv et svar

Du kan bruge disse <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>