Skulderklappet 2020

Skulderklappet er en pris, der hylder netværk, fællesskab og det at gøre en forskel for andre i Amager Vest. Hvert år uddeler Amager Vest Lokaludvalg årets ’Skulderklap’ på baggrund af forslag fra folk og foreninger i Amager Vest. I år har Skulderklappet et COVID19-twist.
Alle kan indstilles til Skulderklappet, men lokaludvalget opfordrer til, at man i år også kan indstille en person, forening, organisation eller en offentlig/privat virksomhed, der har vist lidt ekstra samfundssind under epidemien; handlet ind for sine naboer, gået tur med kvarterets hunde eller som måske har nytænkt fællesskab og hjælpsomhed i en Corona-tid.
Igen i år modtager vinderen 25.000 kr. Modtageren skal i særlig grad bidrage til at skabe netværk imellem bydelens borgere, og dermed også være med til at gøre Amager Vest til et godt sted at bo for alle. Pengepræmien skal gå til at føre det gode arbejde for bydelen videre.
Hvordan indstiller jeg kandidater?
Skriv en mail til info@avlu.dk med dit forslag.
Husk at skrive, hvem du indstiller og hvorfor du indstiller dem.
Alle kan komme med forslag til, hvem der skal have skulderklappet på 25.000 kr.
Fristen for at indstille kandidater er søndag den 15. november 2020 kl. 23.59.
Valg af værdig vinder
Det er lokaludvalget, der på lokaludvalgsmødet tirsdag d. 24. november 2020 beslutter, hvem der skal modtage prisen. Umiddelbart efter offentliggøres modtageren af prisen.
Tidligere års vindere af SKULDERKLAPPET
2019 Næstehjælperne, Amager
2018 Camilla Perlemor Sandahl, Hørgården Nærgenbrugsstation
2017 Marianne Pedersen, Rideklubben på Islands Brygge
2016 Ruth Lerche, Børnekulturpiloterne
2015 Winni Nielsen, Gullfoss
2014 Barnets Blå Hus
2013 Bryggebladet
2012 Skovhjælperne
2011 Ørestad Avis og Bybi
2010 Aktivitetscenteret på Sundholm

Skriv et svar

Du kan bruge disse <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>