Online borgermøde om Lynetteholm

Der mangler dialog og borgerinddragelse i forbindelse med Lynetteholm, den kunstige ø, der er planlagt ud for Københavns østkyst. Derfor er vi gået sammen med TV 2 Lorry og fire andre lokaludvalg om et online borgermøde om Lynetteholm. 
Tilbage i januar i vores Høringssvar til Lynetteholm miljøvurderingsrapport, påpegede vi, at den manglende dialog og den usammenhængende høringsproces var udemokratisk. Derfor har vi nu takket ja til henvendelsen fra TV 2 Lorry og Indre By Lokaludvalg om at være medarrangører af et borgermøde om Lynetteholm, hvor politikere fra Borgerrepræsentationen og repræsentanter fra By&Havn besvarer spørgsmål fra borgerne.
Borgermødet finder sted søndag den 11. april kl. 19.55 – 21.00.
Det foregår via en digital platform og sendes live på: www.tv2lorry.dk.
Deltag
Ønsker du at deltage og dermed være en del af live-udsendelsen, så send en mail til Indre By Lokaludvalg senest 6. april sammen med dine spørgsmål til projektet. TV 2 Lorry forbereder en spørgerække, og du bliver kontaktet, hvis dine spørgsmål kommer med.
En time før mødets start får du en mail med et link til mødet.
Tilmelding: Skriv til Indrebylokaludvalg@okf.kk.dk med Lynetteholm i emnefeltet.

 

Borgerforslag: På Borgerforslag.dk er der kommet et forslag om at udsætte behandlingen af anlægslov for etablering af Lynetteholm for at sikre bred borgerinddragelse. Du kan skrive under på borgerforslaget med dit NemID.

Skriv et svar

Du kan bruge disse <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>