Online borgermøde: Ny daginstitution i Ørestad

Amager Vest Lokaludvalg inviterer til online borgermøde torsdag d. 11. marts kl. 20-21.30. Borgermødet er om forslaget til en ny daginstitution i Ørestad Syd. Du kan høre om daginstitutionen og stille spørgsmål via chatfunktionen i løbet af mødet. 
I Ørestad Syd er forslaget til lokalplanen for en ny daginstitution i høring. Amager Vest Lokaludvalg inviterer i den forbindelse til digitalt borgermøde med deltagelse fra Teknik- og Miljøforvaltningen og Børne- og Ungdomsforvaltningen og BJERG Arkitektur.
Til borgermødet har lokaludvalget udvalgt nogle fokuspunkter i lokalplanen; trafik, parkering, støj, samt institutionens organisering og indretning ude som inde. Læs hvad der står i lokalplanen om de fokuspunkter i vores indlæg i Ørestad Avis.
DELTAG ONLINE
Grundet den nuværende Covid-19-situation filmer og livestreamer vi mødet over Microsoft Teams, så du kan følge mødet hjemmefra via en computer, tablet eller smartphone. Tilmelding er ikke nødvendig, og det er desværre ikke muligt at deltage ved fremmøde. Du kan deltage i debatten ved at stille skriftlige spørgsmål til Teknik- og Miljøforvaltningen, Børne- og ungdomsforvaltningen, arkitekterne undervejs i mødet via chatfunktionen. Lokaludvalget vil være moderator på mødet.
Klik her for at deltage i borgermødet via Microsoft Teams.
MØDET STREAMES VIA MICROSOFT TEAMS
Du kan enten downloade Microsoft Teams som en app til din computer, eller du har mulighed for at deltage i Teams-mødet over internettet ved at klikke på knappen “Se på internettet i stedet”. Du kan enten logge på med en Microsoft-konto, eller du kan deltage uden at være logget ind ved at klikke på “Deltag anonymt”. Se her hvordan du deltager uden Microsoft-konto.
Hvis du deltager i mødet over internettet, så brug gerne browserne Microsoft Edge eller Google Crome.
Hvis du deltager via din smartphone eller tablet, skal du downloade Microsoft Teams app’en via App Store eller Google Play, da det ikke er muligt at deltage i Teams-møder over internettet på smartphone/tablet.

 

PROGRAM
Kl. 20.00: Velkommen
Kl. 20.05: Præsentation af lokalplantillægget ved Johan Kure-Biegel, Teknik- og Miljøforvaltningen.
Kl. 20.20: Spørgsmål
Kl. 20.35: Institutionens indretning og organisering ved Lise Funch Beck, Børne- og Ungdomsforvaltningen
Kl. 20.50: Arkitektur og materialevalg ved Sofie Maj Andersen fra BJERG Arkitektur
Kl. 21.05: Spørgsmål
Kl.21.25: Tak for i aften

 

OM DAGINSTITUTIONEN
Daginstitutionen bliver op til 2.900 m2 og skal huse ca. 274børn, samt 50-60 personale. Institutionen skal ligge for enden af Ørestads Boulevard/i starten af Otto Baches Allé, mellem metrogrunden og Kalvebod Fælled. Efter planen står institutionen færdig i midten af 2023.
Du kan finde lokalplantillægget og afgive dit høringssvar senest d. 5. april på blivhoert.kk.dk

Skriv et svar

Du kan bruge disse <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>