Københavns nye integrationspolitik og handleplan

Integrationspolitikken er visionen for, hvordan vi skaber et København, hvor alle københavnere i lige omfang deltager i samfundet, uddanner sig og bliver en del af det københavnske arbejdsfællesskab. 
I foråret 2018 inviterede Københavns Beskæftigelses- og integrationsforvaltning til tre dialogmøder om integration. Til mødet på Amager deltog mange beboere og borgere og delte deres viden på området, som danner grundlag for Københavns Kommunes nye Integrationspolitik.
Københavns Kommune har siden 2006 haft en integrationspolitik for at sikre, at borgere med anden etnisk baggrund end dansk har samme muligheder som alle andre. Københavns Kommunes integrationspolitik skal sikre, at alle borgere uanset etnisk baggrund skal have lige muligheder.
Udover politikken er der blevet udarbejdet en handleplan, som har til hensigt at følge op på politikken de næste fire år. Her er der særligt fokus på, hvordan man kan få kvinder med anden etnisk baggrund end dansk til at blive en del af arbejdsmarkedet.
Læs mere på Københavns Kommunes hjemmeside eller gå direkte til Integrationspolitik og Handeplanen 

Skriv et svar

Du kan bruge disse <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>