Hvem fortjener et Skulderklap?

Skulderklappet er en pris, der hylder netværk, fællesskab og god stemning i Amager Vest. Hvert år uddeler Amager Vest Lokaludvalg årets ’Skulderklap’ på baggrund af forslag fra folk og foreninger i Amager Vest.
I år modtager vinderen 25.000 kr. Modtageren skal i særlig grad bidrage til at skabe netværk imellem bydelens borgere, og dermed også har været med til at gøre Amager Vest til et godt sted at bo for alle. Pengepræmien skal gå til at føre det gode arbejde for bydelen videre.
Kandidaten kan både være en person, forening, organisation eller en offentlig/privat virksomhed, der er baseret i Amager Vest – og som har gjort en forskel i bydelen.
Legendariske perleplader
I 2018 modtog Camilla ’Perlemor’ Sandahl Årets Skulderklap. Det er hendes legendariske perlepladeværksteder, der sammen med hendes evne til at danne fællesskaber og skabe tryghed har givet hende titlen Perlemor. Hvert barn i Urbanplanen og omegn kender til Camillas smittende engagement i kreative udfoldelse med perler. Camilla er deltidsansat på Hørgården Nærgenbrugsstation, hvor hun tager sig godt af unge lommepengejobbere og arrangerer aktiviteter for områdets beboere.
Tidligere års vindere af SKULDERKLAPPET
2018 Camilla Perlemor Sandahl, Hørgården Nærgenbrugsstation
2017 Marianne Pedersen, Rideklubben på Islands Brygge
2016 Ruth Lerche, Børnekulturpiloterne
2015 Winni Nielsen, Gullfoss
2014 Barnets Blå Hus
2013 Bryggebladet
2012 Skovhjælperne
2011 Ørestad Avis og Bybi
2010 Aktivitetscenteret på Sundholm
Udvælgelse af værdig vinder
Det er lokaludvalget, der på lokaludvalgsmødet tirsdag d.22. oktober 2019 beslutter, hvem der skal modtage prisen. Alle borgere kan komme med forslag til, hvem der skal have skulderklappet på 25.000 kr.
Hvordan indstiller jeg kandidater?
Skriv en mail til info@avlu.dk med dit forslag. Husk at skrive, hvem du indstiller og hvorfor du indstiller dem.
Fristen for at indstille kandidater er mandag d. 30. september 2019 kl. 12.00

Skriv et svar

Du kan bruge disse <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>