HØRING: Ny skole og boliger på Hannemanns Allé

I 2023 står en ny skole klar ved Hannemanns Allé med et boligbyggeri som nabo på den midlertidige parkeringsplads ved Royal Arena. Indtil d. 29. juni kan du komme med din mening om planerne for skole og boligbygger på Københavns Kommunes høringsportal blivhørt.kk.dk.
Tillægget til lokalplanen muliggør en skole på Hannemanns Allé, der skal have plads til 1200 elever fra 0.-9. klasse og inklusiv en skolefritidsordning, klub, ungemiljø og madskole, samt en idrætshal og en offentlig svømmehal. Ved siden af skolen opføres Generationernes hus med plejeboliger, ældreboliger, familie- og ungdomsboliger, og detailhandel i stueetagen.
Hvad mener du om lokalplanen?
Du kan finde info om lokalplanen på Københavns Kommunes høringsportal www.blivhoert.dk, hvor du også kan komme med din om det kommende byggeri på den midlertidige parkeringsplads ved Royal Arena.
Du kan også læse Amager Vest Lokaludvalgs tillæg til Ørestad Avis, med fokus på friarealer og trafikale forhold: https://www.oravis.dk/images/PDF/orestadavis-9-juni-2020.pdf (s.9-12)
Indtil d. 29. juni 2020 kan du sende dit høringssvar til forslaget til lokalplanen, med bemærkninger, idéer eller meninger. Alle skriftlige høringssvar om forslaget vil indgå i den videre behandling.
Du kan også sende dine bemærkninger til:
Teknik- og Miljøforvaltningen – PARC, Postboks 348, 1503 København V
Sidste frist for indlevering af høringssvar er den 29. juni 2020
Kom til oplæg og dialog om skole og boliger
Københavns Kommune og Amager Vest Lokaludvalg inviterer til borgermøde om forslaget til lokalplanen
Torsdag d. 25. juni 2020 kl. 19-21
På Kanalpladsen for enden af Robert Jacobsens Vej i Ørestad
På grund af Corona-situationen er der en begrænsning på max. 50 personer til borgermødet. Derfor er det nødvendigt at melde sig til borgermødet skriftligt.
Det gør du ved at skrive til info@avlu.dk dk med angivelse af navn og antal deltagere.
Ved flere end 50 tilmeldte vil tilmeldingen ske efter ‘først til mølle’-princippet.
Hvis du ikke får plads, vil du få en besked herom. Frist for tilmelding Tirsdag d. 23. juni 2020
Mødet foregår udenfor, og det vil derfor være nødven-digt at klæde sig på efter vejrforholdene. Vær derudover opmærksom på, at der ikke vil være siddepladser.

Skriv et svar

Du kan bruge disse <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>