Gør Københavns Kommune klogere på udsatte stofbrugere

Socialforvaltningen i Københavns Kommune inviterer til at komme med viden og inputs til stofbrugsområdet i byen. Til og med 14. november kan man svare på et spørgeskema og d. 12. november er der høringsmøde.
Københavns Kommune undersøger vilkårene for udsatte stofbrugere, stofindtag i det åbne rum, samt fordele og ulemper ved at oprette nye stofindtagelsesrum.  Afdækningen fokuserer på de fysiske steder i byen, hvor omfanget af stofbrug og generne af det er størst, herunder Vesterbro, Sundholm og Nørrebro/Nordvest.
I forbindelse med afdækningen afholdes et høringsarrangement for alle, der har en interesse for eller viden om området
Mandag d. 12. november 2018 kl. 14.30 –19.30.
Se fulde program her: Invitation høringsarrangement om udsatte stofbrugere den 12. nov
Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til Z434@kk.dk
Spørgeskemaundersøgelse
For at sikre input fra stofbrugere, beboere, erhvervsdrivende, NGO’er, kommunalt ansatte, lokaludvalg, politiet og praktikere fra sociale tilbud har Københavns Kommune også lavet en spørgeskemaundersøgelse. Hvis du vil deltage, finder du spørgeskemaet her: www.kk.dk/social
Spørgeskemaet er åbent til og med den 14. november 2018.
Fotografiet er fra Amager Vest Lokaludvalgs Bydelplan, fra undersøgelsen af behovet for et stofindtagelsesrum i Sundholm.

Skriv et svar

Du kan bruge disse <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>