Din mening om Kvarteret ved Bella Center II

Torsdag d. 1. november er der frist for høringssvaret til, hvordan kvarteret ved Bella Center II skal udvikles. Bygherren ønsker at bygge en ny messehal samt boliger, erhverv, detailhandel og daginstitutioner i området omkring Bella Kvarter. Men hvad synes du, der skal ske?
Der er allerede sket meget med kvarteret omkring Bella Center II, men det er endnu ikke færdigt. Derfor har Teknik og Miljøudvalget sendt lokalplansforslaget for Kvarteret ved Bella Center II i offentlig høring med frist torsdag d. 1. november.
Der er kommet flere ændringer i forhold til den oprindelige masterplan fra 2014. Blandt andet er der ændringer på højden på både erhvervs- og boligkarreer i den nordlige del. Her er det nye forslag at det ene højhus til boliger er på ca. 25 etager/75 meter i den nordøstlige del af området.
En ny hal til Bella Center er flyttet fra nord til vest for Bella Center, hvor den bygges sammen med det eksisterende center.
Du kan læse mere i materialet og afgive dit høringssvar på blivhoert.kk.dk
Video af Helgi Waag:

Videoen viser udviklingen af Bellarækkerne fra september 2016 til maj 2018

Skriv et svar

Du kan bruge disse <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>