Tilmeld dig vores digitale borgerpanel

4. september 2015
Det nytter!
Når borgerne svarer på spørgsmål via det digitale borgerpanel, får Lokaludvalget lettere ved at danne sig et indtryk af dine og andre borgeres holdninger. De svar kan bruges i vores høringssvar og forslag, som sendes til borgmestre, Borgerrepræsentationen og forvaltningerne i Københavns Kommune. På den måde vil Lokaludvalget styrke dialogen mellem Københavns Kommune og borgerne i bydelen.
Hvordan virker det digitale borgerpanel?
Det digitale borgerpanel fungerer ved, at du ved besvarelse af et spørgeskema tilmelder dig.
Når du har tilmeldt dig, vil du via din e-mail modtage spørgeskemaer, som du får har mulighed for at besvare. Besvarelsen er anonym og lokaludvalget behandler oplysningerne fortroligt. De spørgsmål du vil modtage kan f.eks. handle om, hvordan det er, at bo i Amager Vest? Hvad du synes om nye byudviklingsprojekter i din bydel eller om du har idéer til nye indsatser og projekter? Man er dog ikke forpligtet til at svare på spørgeskemaundersøgelserne, men vores erfaring er, at det nytter!
Hvordan gør jeg?
Hvis du bor vest for Amagerbrogade (se kortet nedenfor), i postnummeret 2300 og er fyldt 15 år kan du tilmelde dig. Kopier linket nedenfor og sæt det ind i din browser.
http://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=HUJ2YRSC35CK
og skriv din e-mail. Herefter vil du modtage en mail med et link til et spørgeskema, som du skal besvare, og så er du tilmeldt.
Lokaludvalget behandler oplysningerne fortroligt.
kort-bydele-stort