Digitalt borgermøde: Daginstitution på vej i Ørestad Syd

Amager Vest Lokaludvalg inviterer til digitalt borgermøde om forslaget om en ny daginstitution i Ørestad Syd. På borgermødet vil der være fokus på trafik, parkering, støj, samt institutionens organisering og indretning ude som inde. Teknik- og Miljøforvaltningen og Børne- og Ungdomsforvaltningen, samt BJERG Arkitektur deltager på mødet. 
I Ørestad Syd er forslaget til lokalplanen for en ny daginstitution i høring. Amager Vest Lokaludvalg inviterer i den forbindelse til digitalt borgermøde med deltagelse fra Teknik- og Miljøforvaltningen og Børne- og Ungdomsforvaltningen og BJERG Arkitektur.
Til borgermødet har lokaludvalget udvalgt nogle fokuspunkter i lokalplanen; trafik, parkering, støj, samt institutionens organisering og indretning ude som inde. Læs hvad der står i lokalplanen om de fokuspunkter i vores indlæg i Ørestad Avis.
DELTAG ONLINE
Grundet den nuværende Covid-19-situation filmer og livestreamer vi mødet over Microsoft Teams, så du kan følge mødet hjemmefra via en computer, tablet eller smartphone. Tilmelding er ikke nødvendig, og det er desværre ikke muligt at deltage ved fremmøde. Du kan deltage i debatten ved at stille skriftlige spørgsmål til Teknik- og Miljøforvaltningen, Børne- og ungdomsforvaltningen og arkitekterne undervejs i mødet via chatfunktionen. Lokaludvalget vil være moderator på mødet.
Læs mere om, hvordan du deltager via Microsoft Teams
Klik her for at deltage i borgermødet via Microsoft Teams.

 

PROGRAM
Kl. 20.00: Velkommen
Kl. 20.05: Præsentation af lokalplantillægget ved Johan Kure-Biegel, Teknik- og Miljøforvaltningen.
Kl. 20.20: Spørgsmål
Kl. 20.35: Institutionens indretning og organisering ved Lise Funch Beck, Børne- og Ungdomsforvaltningen
Kl. 20.50: Arkitektur og materialevalg ved Sofie Maj Andersen fra BJERG Arkitektur
Kl. 21.05: Spørgsmål
Kl.21.25: Tak for i aften

 

OM DAGINSTITUTIONEN
Daginstitutionen bliver op til 2.900 m2 og skal huse ca. 274børn, samt 50-60 personale. Institutionen skal ligge for enden af Ørestads Boulevard/i starten af Otto Baches Allé, mellem metrogrunden og Kalvebod Fælled. Efter planen står institutionen færdig i midten af 2023.
Du kan finde lokalplantillægget og afgive dit høringssvar senest d. 5. april på blivhoert.kk.dk
Billedet er en visualisering af, hvordan projektet kan komme til at se ud i overensstemmelse med rammerne i det nye tillæg til lokalplanen. BJERG Arkitektur

Skriv et svar

Du kan bruge disse <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>