Digitalt borgermøde: Daginstitution på vej i Ørestad Syd

Amager Vest Lokaludvalg inviterer til digitalt borgermøde om forslaget om en ny daginstitution i Ørestad Syd. På borgermødet vil der være fokus på trafik, parkering, støj, samt institutionens organisering og indretning ude som inde. Teknik- og Miljøforvaltningen og Børne- og Ungdomsforvaltningen, samt BJERG Arkitektur deltager på mødet. Info om tilmelding og deltagelse følger.  
I Ørestad Syd er forslaget til lokalplanen for en ny daginstitution i høring. Amager Vest Lokaludvalg inviterer i den forbindelse til digitalt borgermøde med deltagelse fra Teknik- og Miljøforvaltningen og Børne- og Ungdomsforvaltningen og BJERG Arkitektur.
Til borgermødet har lokaludvalget udvalgt nogle fokuspunkter i lokalplanen; trafik, parkering, støj, samt institutionens organisering og indretning ude som inde. Læs hvad der står i lokalplanen om de fokuspunkter i vores indlæg i Ørestad Avis.
Det bliver muligt at stille spørgsmål undervejs, skriftligt via chatten i teams. Lokaludvalget vil være moderator på mødet.
PROGRAM
Kl. 20.00: Velkommen
Kl. 20.05: Præsentation af lokalplantillægget ved Johan Kure-Biegel, Teknik- og Miljøforvaltningen.
Kl. 20.20: Spørgsmål
Kl. 20.35: Institutionens indretning og organisering ved Lise Funch Beck, Børne- og Ungdomsforvaltningen
Kl. 20.50: Arkitektur og materialevalg ved Sofie Maj Andersen fra BJERG Arkitektur
Kl. 21.05: Spørgsmål
Kl.21.25: Tak for i aften
OM DAGINSTITUTIONEN
Daginstitutionen bliver op til 2.900 m2 og skal huse ca. 274børn, samt 50-60 personale. Institutionen skal ligge for enden af Ørestads Boulevard/i starten af Otto Baches Allé, mellem metrogrunden og Kalvebod Fælled. Efter planen står institutionen færdig i midten af 2023.
Du kan finde lokalplantillægget og afgive dit høringssvar senest d. 5. april på https://blivhoert.kk.dk/hoering/orestad-syd-tillaeg-4-lokalplanforslag
Billedet er en visualisering af, hvordan projektet kan komme til at se ud i overensstemmelse med rammerne i det nye tillæg til lokalplanen. BJERG Arkitektur

Skriv et svar

Du kan bruge disse <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>