Byens rum og det sunde liv – foredrag og samtale med Kjeld Fredens

Kjeld Fredens

”Hvis man vil have det godt indenfor, skal man ud. Halvdelen af Danmarks befolkning er bosiddende i byer, hvor vi det meste af tiden er indendørs. Kort sagt er vi i underskud af natur, og det påvirker hjernen i en uheldig retning. Naturen gavner vores mentale udvikling.”  Kjeld Fredens.

Fokus på Byens rum

Lokaludvalgene Amager Øst og Amager Vest samt Kultur S vil over en række møder sætte fokus på Byens rum og den æstetiske dimension og hvilken betydning den har på folks psykiske og fysiske velbefindende i hverdagen.
Vi er af den opfattelse, at indretningen af byens rum er af stor betydning for vores velvære i dagligdagen. Det kan både dreje sig om kunstens placering og synlighed i byens rum ligesom det vedrører byens interiører, som bænke, busholdeplads, dæksler, plakatsøjler osv., men også interiører, der appellerer til at vi bevæger os og på anden vis sanser vores by.

Hvordan skal vi indrette byens rum?

Det er ikke ligegyldigt, hvordan vi indretter vores byrum. Hvad, hvordan og hvorfor skal vi indrette byens i øjenhøjde med fokus på den sanselige og sundhedsmæssige dimension? Det vil vi gerne blive klogere på sammen med dig.

Kjeld Fredens

Kjeld Fredens er adjungeret professor ved Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet.
Hans speciale er om indlæring, sundhed, hjernen, kroppen, ledelse og kunst.

Du er inviteret!

Derfor inviteres alle, der er nysgerrige og har interesse for byens indretning og de sunde liv til et foredrag med hjerneforsker Kjeld Fredens den 3. juni, kl. 19.00-21.00 i Kvarterhuset, Salen, Jemtelandsgade 3.

Arrangementet er gratis. Reserver din plads på billetto.dk

Skriv et svar

Du kan bruge disse <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>