Borgermøde: Parkeringszoner og villaområder i Amager Vest

Hvor vil du have parkeringszone? Skal vi have flere dobbelthuse? Og hvad med plads til grønt?

Kom til borgermødet torsdag d. 1. februar kl. 19-21, og giv din mening om parkeringszoner og udvikling af dit villaområde med Københavns Kommune. Der vil være fokus på parkering og dobbelthuse i oplæg fra Teknik- og Miljøforvaltningen og mulighed for at stille spørgsmål.

Borgermødet afholdes på Restaurant Kareten, og der vil være kaffe/te og kage. Alle er velkomne!

Lokaludvalget og Sundbyernes Grundejerfællesskab holder borgermødet i forlængelse Københavns Kommunes arbejde med parkeringszoner og deres arbejde med nye retningslinjer for dobbelthuse i villaområderne.

Du kan se invitationen her.

Kommentarer

4 svar til “Borgermøde: Parkeringszoner og villaområder i Amager Vest”

I Eberts Villaby, i hjørnet hvor Englandsvej møder Amagerbrogade, har vi store parkeringsproblemer, så store at vi beboer tit må cirkle rundt for at finde en plads på vores ellers private fællesveje. De fleste huse i kvarteret er to-famileshuse, så der er i forvejen måske dobbelt så mange biler som et andet kvarter med samme antal huse. Problemet består i, at parkeringszonen stopper ved Englandsvej, så det er gratis at holde inde på vores veje, samt at der er mange butiksdrivende som holder her hele dagen og typisk også når folk der ikke arbejder i butik har fået fri og kommer hjem. Vi har flere gange foreslået udvidelse af zonen eller to-timers parkering (med licens til beboerne), men kommunen virker ikke lydhør eller vil anerkende problemet.

I vores område kommer der snart klimaveje.
Det betyder 30% færre parkeringspladser. Vi har også problemer med parkering, men jeg synes ikke, det skal gøres dyrere at parkere for grundejernepå egen gade eller for deres gæster.
Der burde laves regler, der gav mindst en parkeringsplads pr. parcel ud for egen grund. Det er ikke OK, at vi skal holde vejen, betale for al vedligeholdelse, feje og skovle sne ud til midten af vejen, og så kan vi ikke få lov at parkere på vores egen grund – vejarealet tæller jo med, når grundens areal oplyses.
Loven er fra en svunden tid, da der ikke var så mange biler. Det bør politikerne lave om på. Og ikke ved at grundejerne skal have flere udgifter til licens el. lign.

Hej Nikolaj

Godt, du er engageret i dit område.
Der var flere til borgermødet, som ønskede opmærksomhed på deres lokalområde ved borgermødet. Et råd til dig er, at I kan gå sammen flere foreninger om ansøgning til kommunen. Så står I stærkere.

Venlig hilsen
Anne Sofie

Hej Wanda

Godt du er engageret i debatten.
Som jeg skrev til Nikolaj, var der flere til borgermødet, som ønskede opmærksomhed på deres lokalområde i forbindelse med parkering. Et godt råd er som sagt, at I kan gå sammen flere foreninger om ansøgning til kommunen. Så står I stærkere. Dernæst i forhold til parkering på egen grund, så kan man være opmærksom ved nabohøringer og forslag til lokalplaner og skrive sin mening til forvaltningen.

Venlig hilsen
Anne Sofie

Skriv et svar

Du kan bruge disse <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>