Borgermøde om bibliotekerne

Har du lyst til at sætte dit præg på bibliotekerne i København? Har du gode forslag til, hvordan bibliotekerne i byen bliver endnu bedre? Eller har du bare lyst til at høre om, hvilke udfordringer bibliotekerne står over for i de kommende år?
Så sæt kryds i kalenderen, når Kultur S, Ørestad Bibliotek og Amager Vest Lokaludvalg inviterer til borgermøde om udviklingen på de københavnske biblioteker og den kommende biblioteksplan.
Hvornår: mandag d. 4. februar kl.17.30-19.00 
Hvor: Ørestad Bibliotek, Arne Jacobsens Allé 19
Der vil være frugt &kage og drikkelse til de fremmødte.
Vi vil gerne vide, hvordan vi kan indrette bibliotekerne, så netop du får mere glæde af dem. Så uanset om du er flittig bruger af de københavnske folkebiblioteker eller sjældent benytter bibliotekets tilbud, så er vi meget interesseret i at høre dine synspunkter.
Dine input vil bidrage til udviklingen af den kommende biblioteksplan for Københavns Biblioteker. Derfor er det hovedsageligt den generelle biblioteksudvikling, som mødet drejer sig om, men der vil også være mulighed for at drøfte netop dit lokalbibliotek.
Vi håber, at du har tid og lyst til at deltage og glæder os til at se en masse engagerede borgere.
Se invitationen til borgermøde om bibliotekerne

Kommentarer

Et svar til “Borgermøde om bibliotekerne”

Min ide vedrørende fremtidens bibliotek er følgende .Hvert bibliotek opretter en kulturgruppe ,bestående af en representat for biblioteket,en repræsentant fra lokalrådet og resten bestående af brugerne ,ialt 7-8 personer.Kulturgruppens arbejde vil da havde bopæl på det lokale bibliotek og af opgaver,ligge den kulturelle linje for biblioteket.De skal videre være modtager af enkelte personers ideer,gruppers ideer og ud fra indkommende forslag ligge et program frem.

Skriv et svar

Du kan bruge disse <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>