Vær med til at sætte retning for fremtidens Sundby!

sundby_foto-ursula-bach

Foto: Ursula Bach, Københavns Kommune

På Amager har der tidligere været områdefornyelser omkring Holmbladsgade, Øresundsvej og i Sundholmskvarteret. Nu er tiden kommet til områdefornyelse i Sundby.

Målet med den kommende områdefornyelse i Sundby er, at vi i fællesskab skal udvikle bydelen og skabe fysiske, sociale og kulturelle bånd på kryds og tværs af området. Fra Øresundsvej i nord til Sundbyøster Plads i Syd, fra Amager Fælled i vest til Amager Strandpark i øst.
Sekretariatet fra Områdefornyelse Sundby inviterer alle der bor, arbejder eller færdes i Sundby til et møde hvor vi skal drøfte hvordan vi kan gøre Sundby til en bedre bydel: den 4. marts 2017, kl. 13-16, i Sundbyøster Skole. Se invitationen her.

Grib Sundbystafetten
Forud for Sundbymødet sætter vi en ’Sundbystafet’ i gang. Stafetten giver dig mulighed for at præge indholdet til mødet og pege på de personer, som også vil være gode at have med.
De spørgsmål og svar, der fremgår af stafetten, kommer til at danne udgangspunkt for de temaer og grupper, der arbejdes med på Sundbymødet den 4. marts.
Du er velkommen, selv om du har glemt at tilmelde dig.
Du kan læse mere om Sundbystafetten og Sundbymødet på hjemmesiden www.kk.dk/omraadefornyelsesundby.

Kommentarer

Et svar til “Vær med til at sætte retning for fremtidens Sundby!”

Stor mangel på indkøbsmuligheder, dagligvare, for beboere langs metroen og området fra Sundby metro station og til DR-byens metrostation.

Skriv et svar

Du kan bruge disse <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>