Vær med til at sætte retning for fremtidens Sundby!

På Amager har der tidligere været områdefornyelser omkring Holmbladsgade, Øresundsvej og i Sundholmskvarteret. Nu er tiden kommet til områdefornyelse i Sundby. Se kort over området her.

Målet med den kommende områdefornyelse i Sundby er, at vi i fællesskab skal udvikle bydelen og skabe fysiske, sociale og kulturelle bånd på kryds og tværs af området. Fra Øresundsvej i nord til Sundbyøster Plads i Syd, fra Amager Fælled i vest til Amager Strandpark i øst.
Sekretariatet fra Områdefornyelse Sundby inviterer alle der bor, arbejder eller færdes i Sundby til et møde hvor vi skal drøfte hvordan vi kan gøre Sundby til en bedre bydel: den 4. marts 2017, kl. 13-16, i Sundbyøster Skole. Se invitationen her.

Grib Sundbystafetten
Forud for Sundbymødet sætter vi en ’Sundbystafet’ i gang. Stafetten giver dig mulighed for at præge indholdet til mødet og pege på de personer, som også vil være gode at have med.
De spørgsmål og svar, der fremgår af stafetten, kommer til at danne udgangspunkt for de temaer og grupper, der arbejdes med på Sundbymødet den 4. marts.
Du er velkommen, selv om du har glemt at tilmelde dig.
Du kan læse mere om Sundbystafetten og Sundbymødet på hjemmesiden www.kk.dk/omraadefornyelsesundby.

Kommentarer

2 svar til “Vær med til at sætte retning for fremtidens Sundby!”

Stor mangel på indkøbsmuligheder, dagligvare, for beboere langs metroen og området fra Sundby metro station og til DR-byens metrostation.

Det ville være fantastisk med en nogle interessante højklassede infrastrukturløsninger a la Cykelbroer/Slanger (VB) eller tunneller (Nordhavn) som på tværs af metrolinjens naturlige opdeling af det gamle og de nye Sundby forbinder byen på en ny måde så der kommer en bedre interaktionsmulighed imellem de nye bebyggelser i Bella Kvarter og Ørestad Fælled Kvarter og det egentlige Sundby. Realdania/Nordea er en interessant fond til netop dette. Vi ser nu et forsøg på at skabe disse forbindelser over Vasbygade i Sydhavnen mellem de nye kvartere og det gamle via en cykel gang bro. Det skal være let og indbydende at cykle helt fra Sydhavn via Vejlands Allé og til Amager Strandpark i den anden ende og på denne færd få placeret Sundby i folks bevidsthed.

Skriv et svar

Du kan bruge disse <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>