Valgmøde – hvad vil spidskandidaterne med Amager?

Valgmøde – hvad vil spidskandidaterne med Amager?
Tid: Mandag d. 23. oktober kl. 18:30 – 22:00
Sted: Amager Bio, Øresundsvej 6

Tid:

Kommentarer

14 svar til “Valgmøde – hvad vil spidskandidaterne med Amager?”

Hej,
Jeg vil gerne høre hvad holdningen hos kandidaterne er til planen om Moskeen på “Brygges Bastion” (den gamle post grund ved KUA)

Den er nu camoufleret som “kulturfacilitet”, men det vel bare samme suppe på ny dåse. Smagen er den samme…..

Et andet punkt: Christiania!

Kommer der mon snart en BR som tør ta fat?? Som minimum få startet en plan om at ryddet om, på den “losseplads” det reelt er langs voldene, på ydersiden langs “”syddyssen” og “midtdysen”. Har Frank Jensen mon nogen sinde været der??? Det virker som om, de bare vender det blinde øje til, for ikke at blive upopulære.

Jeg har som sådan ikke noget mod Christiania (hvis aktiviteterne var lovlige), men afgræns det til firkanten mellem Refshalevej, Prinsessegade, Bådsmandsstræde og “Fabriksområdet” (på google maps) og giv den fine naturen ved voldene tilbage til Københavnerne.

Området tilhørt Christiania, så hvorfor skal de ha lov at svine og ødelægge det for alle??? Og ja, teknisk set, er der vel ikke noget som tilfører Christiania, men med årtiers “laden stå til”, so slipper Kbh jo nok aldrig af med Staden. Men prøv dog at begræns skaden…

Håber dette kommer på som et debatpunkt. Men det tør “man” nok ikke!

Hvorfor kan Socialdemokratiet med det snævre flertal løbe fra aftalen om først at forsøge at realisere byggeplanen år 2025, af Ørestad Fælled Kvarter”? (der findes ingen Ørestad Fælled)
Det står i planen om Ørestad.

Hvorfor protestere de andre partier ikke over dette ?
Planen er at naturen skulle have tid til at sprede sig fra urnaturen til den nye oven på lossepladsen.

Amager Fælled Venligst

Godt med et arrangement med fokus på Amager.

Men jeg undrer mig over, hvorfor velfærdsområderne er helt fraværende i jeres temaer? Daginstitutioner, skoler, ældre, sundhed – det er da kommunalt kernestof.

Personligt er det vigtigste for mig vores daginstitutioner. Antallet af pædagoger er for lavt, der er ikke vikardækning ved ferie og sygdom, der er ingen søskendegaranti til barn nr to – og udgifterne til drift er skåret så meget ind til benet, at min søns vuggestue pt ikke kan få fyldt nyt sand i sandkassen af økonomiske grunde.

Der er rigtigt meget snak om Amager Fælled, men de her spørgsmål er langt vigtigere for mig til kommunalvalget.

Jeg er helt Enig med ane – vi skal have en opgradering af børnehaver, fritidshjem og skolet og hele sundhedssektoren og medarbejderne skal have en ordentlig løn på linie med en faglært håndværker.

Jeg er glad for initiativet til dette valgmøde. Det der fylder allermest for mig ved min stemmeafgivning til kommunalvalget, er det planlagte byggeri på Amager Fælled og planerne om Havnetunnel. Amager Fælled er det grønne åndehul for beboerne på Amager, og skal ikke plastres til med byggeri. Kunne man måske forestille sig Fælledparken eller Central Park bebygget? Nej vel?

Kære Ane,
Tak for dine kommentarer. Lokaludvalgene har valgt, at begrænse sig til nogle få emner pga. begrænset tid og deres primære politiske dagsorden, men jeg vil bestemt bringe dine forslag videre til lokaludvalgene.
Mvh. Sofie A. Jensen
Udvalgssekretær

Kære Jesper,
Tak for dit indput vedr. Moskeen. Jeg bringer det videre til Lokaludvalgene.
Vedr. dine indput til de geografiske områder omkring Christania, så sorterer disse ikke under Amager Øst og Amager Vest Lokaludvalg. Jeg kan derfor anbefale dig at rette henvendelse til Christianshavns Lokaludvalg og bede dem om at tage dine bekymringer op.
Mvh. Sofie A. Jensen
Udvalgssekretær

Kære Finn,
Tak for din kommentar. Amager Vest Lokaludvalg deler din bekymring for Amager Fælled.

Hvad er det der sker på socialforvaltningen?! Er det meningen at en sagsbehandler skal overkue over 200 sager? Hvor længe skal handicappede borgere vente på at få deres sager behandlet? Hvordan vil kandidaterne gribe de langtrukne forløb omkring jobprøvning og førtidspension an?

Hvem vil gøre en anstændig indsats for de svage borgere i vores by?

Kære Troels,
Tak for dit indlæg i debatten i kommunal valgkampen i Københavns Kommune. Jeg vil bringe din bekymring for de svageste borgere videre til lokaludvalgene.

Mvh. Sofie A. Jensen
Udvalgsekretær i Amager Vest.

Det er rigtig godt, at miljø og natur på Amager diskuteres med henblik på bevaring, og at det endelig lader til, at Borgerrepræsentationen tager borgernes protester mod bebyggelsen på den gamle strandeng på Amager Fælled alvorligt. Alle københavnere – og især vi, der bor på Amager – har en unik natur udenfor vores hoveddør, som vi bør bevare som et særkende for København som en grøn storby.

MEN kan man holde et debatmøde uden at diskutere flere af de centrale velfærdsudfordringer, som vi står overfor mht til fx normering i vore børns institutioner?

Mvh Anne

Og hvad dækker “Amager for alle” over? Det lyder interessant, men hvad handler det om?

Skriv et svar

Du kan bruge disse <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>