Vil du have indflydelse på din by? Så vær med i vores borgerpanel!

Hvad er det bedste ved din bydel? Hvad skal der være mere af og hvad vil du gerne ændre på? Vi gør det nemt at være med til at udvikle bydelen. Nu kan du komme med forslag og idéer hjemme fra din egen stue.

Vi har oprettet et digitalt borgerpanel. Hvis du er ny borger i Amager Vest har vi sendt dig en invitation i din e-boks, men du kan også tilmelde dig via linket i artiklen.
Det nytter!
Når borgerne svarer på spørgsmål via det digitale borgerpanel, får Lokaludvalget lettere ved at danne sig et indtryk af dine og andre borgeres holdninger. De svar kan bruges i vores høringssvar og forslag, som sendes til borgmestre, Borgerrepræsentationen og forvaltningerne i Københavns Kommune. På den måde vil Lokaludvalget styrke dialogen mellem Københavns Kommune og borgerne i bydelen.
Hvordan virker det digitale borgerpanel?
Det digitale borgerpanel virker på den måde at du give os din e-mail adresse og tilladelse til at vi må sende dig spørgeskemaer. De spørgsmål du vil modtage kan f.eks. handle om, hvordan det er, at bo i Amager Vest, hvad du synes om nye byudviklingsprojekter i din bydel eller om du har idéer til nye indsatser og projekter. Man er dog ikke forpligtet til at svare på spørgeskemaundersøgelserne, men vores erfaring er, at det nytter! Besvarelsen er anonym og lokaludvalget behandler oplysningerne fortroligt.
Hvordan tilmelder jeg mig?
Hvis du bor vest for Amagerbrogade (se kortet nedenfor), i postnummeret 2300 og er fyldt 15 år kan du tilmelde dig. Kopier linket nedenfor og sæt det ind i din browser og skriv din e-mail.
http://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=HUJ2YRSC35CK
Herefter vil du modtage en mail med et link til et spørgeskema, som du skal besvare, og så er du tilmeldt. Når du har tilmeldt dig, vil du via din e-mail modtage et spørgeskema.
Dine oplysninger hjælper os
Det første spørgeskema spørger til din alder, hvor længe du har boet i bydelen, din baggrund og dine interesser. Vi efterspørger disse data, fordi vi gerne vil vide, hvilke målgrupper vi når med borgerpanelet, og hvilke vi ikke når. Det betyder også, at vi skal bruge andre borgerinddragende metoder til at nå de grupper af borgere, der ikke deltager i borgerpanelet.
Vi spørger også til, hvilken vej du bor på. Vejnavnet er vigtigt for at kunne målrette undersøgelser, der vedrører et bestemt område. F.eks. har vi tidligere spurgt til behovet for busbetjening på Islands Brygge. Det er bl.a. af hensyn til de personfølsomme oplysninger, at vi ikke spørger til husnummer. Lokaludvalget er en del af Københavns Kommune, og vi har som offentlig myndighed pligt til at behandle personfølsomme oplysninger forsvarligt efter databeskyttelsesloven.

Skriv et svar

Du kan bruge disse <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>