Det nye Amager Vest Lokaludvalg

Stemningen var god og engagementet stort, da det nye Amager Vest Lokaludvalg konstituerede sig tirsdag aften.
De to erfarne medlemmer André Just Vedgren og Kresten Thomsen blev enstemmigt valgt som formand og næstformand. Erhardt Franzen blev valgt som lokaludvalgets repræsentant i Naturpark Amagers brugerråd og Robert Nielsen som lokaludvalgets repræsentant i Sundby Områdefornyelse – men ellers er der ikke meget, som er ved det gamle.
Med 13 helt nye medlemmer ud af de i alt 23, er der lagt i ovnen til nye visioner og initiativer.
Lokaludvalget besluttede sig desuden for at nedsætte fire arbejdsgrupper. Indtil videre med samme afgrænsning som i forrige valgperiode, nemlig fysisk plan og miljø, kultur og fritid, børn og unge og endelig for social, sundhed, omsorg og integration. Men da lokaludvalget har besluttet sig for at give plads til nye ideer og forslag til at gøre tingene på en ny måde er der rum for, at arbejdsgrupperne kan ændres og fokuseres anderledes. Arbejdsgrupperne er åbne for deltagelse af alle borgere, der har et hjerte, der banker for Amager Vest, og mødedatoerne vil blive lagt på hjemmesidens kalender, så snart de er fastlagt i maj måned.

Kommentarer

Et svar til “Det nye Amager Vest Lokaludvalg”

I stedet for at hunde og hunde luftere altid er ringagtede i det offentlige byrum vil jeg gerne medvirke som deltager i en gruppe af mennesker som sætter spot på dette og for søger at forandre den ofte “kun” negative opfattelse.
Samt ser på hvor vi kan gøre de udfordringer som er lettere for alle – både de der ikke har hund (børn, etniske mennesker kan være bange for og fremmedgjorte overfor de 4 benede) ) – og de der har hund selv.
Jeg formår ikke at drive en gruppe. Men at medvirke hvis andre har samme perspektiv.

Skriv et svar

Du kan bruge disse <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>