Borgermøde om Ny Islands Brygge Skole

ny-islands-brygge-skole-c-f-moeller-img-61447-w500-h312-td-format-til-hjemmeside

Forslag til lokalplan for Ny Islands Brygge Skole er i høring, og du kan derfor sende din holdning til Københavns Kommune på www.blivhoert.kk.dk indtil d. 3. april og komme til borgermøde d. 12. marts kl. 19.

Kom og debattér forslaget til Ny Islands Brygge Skole holdes kl. 19-21 Teknik- og Miljøforvaltningen, mødecentret, Njalsgade 13, 2300 København. På borgermødet og i lokalplanforslaget kan du få viden om og se illustrationer af den kommende nye udskolingsbygning til Skolen på Islands Brygge på 10.000 m2 etageareal på hjørnet af Artillerivej og Drechselsgade. Elever og lærere får udendørs opholdsarealer på store trapper og på terrasser. Det er arkitekttegnestuen C.F. Møller, som har lavet illustrationerne.

Er du bekymret for, om skolen passer til dit barns behov, om skolen vil påvirke dit område eller ønsker dig, at skolen skal bruges, når skoledagen er slut, så kom til borgermødet og send dit høringssvar.

Se lokalplanforslaget her.

Indsend et høringssvar med din holdning til projektet her.

Se facebook event her.

Skriv et svar

Du kan bruge disse <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>