Bland dig i Amager Vest – meld dig ind i vores digitale borgerpanel

Det nytter!
I september måned sidste år brugte vi det digitale borgerpanel til at spørge borgerne Amager Vest om, hvilke projekter de syntes, at Københavns Kommune skulle prioritere i budgettet for 2017. Højst på ønskelisten var en ny skole i Amager Vest. Resultatet blev, at Københavns Borgerrepræsentation besluttede at sætte penge af til planlægningen af en nye skole i Ørestad.
Når borgerne svarer på spørgsmål via det digitale borgerpanel, får Lokaludvalget lettere ved at danne sig et indtryk af dine og andre borgeres holdninger. De svar kan bruges i vores høringssvar og forslag, som sendes til borgmestre, Borgerrepræsentationen og forvaltningerne i Københavns Kommune. På den måde vil Lokaludvalget styrke dialogen mellem Københavns Kommune og borgerne i bydelen.

Hvordan virker det digitale borgerpanel?
Det digitale borgerpanel fungerer ved, at du ved besvarelse af et spørgeskema tilmelder dig.
Når du har tilmeldt dig, vil du via din e-mail modtage spørgeskemaer, som du får har mulighed for at besvare. Besvarelsen er anonym og lokaludvalget behandler oplysningerne fortroligt. De spørgsmål du vil modtage kan f.eks. handle om, hvordan det er, at bo i Amager Vest? Hvad du synes om nye byudviklingsprojekter i din bydel eller om du har idéer til nye indsatser og projekter? Man er dog ikke forpligtet til at svare på spørgeskemaundersøgelserne, men vores erfaring er, at det nytter!

Hvordan gør jeg?
Hvis du bor vest for Amagerbrogade, i postnummeret 2300 og er fyldt 15 år kan du tilmelde dig. Klik på dette link og svar på spørgsmålene: https://response.easyresearch.se/s.asp?WID=1066918&Pwd=25993855. Lokaludvalget behandler oplysningerne fortroligt. OBS: Man kan desværre ikke holde pause og gå tilbage til tilmeldingsskemaet. Det skal gøres helt færdigt første gang, man tilmelder sin mailadresse. Hvis du er blevet logget ud af skemaet, så kan du prøve at tilmelde dig med en ny mailadresse.

Kommentarer

2 svar til “Bland dig i Amager Vest – meld dig ind i vores digitale borgerpanel”

Skriv et svar

Du kan bruge disse <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>