Amager Vest møder Teknik- og Miljøborgmesteren

Solen skinnede og humøret var højt da lokaludvalget mødtes med teknik og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen til en snak om udfordringer og potentialer, stort og småt i Amager Vest. Lokaludvalget havde sat fra start sat fokus på de problemer, der opstår med trafiksikkerheden, når mange biler og tung trafik passerer gennem området. Lokaludvalget efterspurgte bedre koordination mellem entreprenører, bygherrer og Københavns Kommune på trafikområdet og gjorde opmærksom på, at de planlagte lyskryds i området bør anlægges inden skolestart.

Lokaludvalget talte også med borgmesteren om de problemer borgerne på Islands Brygge oplever med spontane fester på gaden. Skilte er sat op, men politiets håndhævelse af reglerne er stadig et problem. Mon ikke der kan dannes fælles front her?

Endelig bliv lokaludvalgets vision for Sundholm nævnt. En perle i Amager Vest, der er alt for lukket om sig selv. Mon ikke forvaltningerne på tværs og de lokale borgere, brugere og institutioner kan få glæde af hinanden, hvis bare rammerne for fællesskab ændres lidt.

Læs mere om Vision for Sundholm her.

Skriv et svar

Du kan bruge disse <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>