Pris: Klap en ven på skulderen

I 2017 modtog Marianne Pedersen fra Rideklubben Islands Brygge Skulderklappet for sit netværks- og tryghedsskabende arbejde på tværs af bydelen. Foto: Michael Paldan (Amager Bladet).
Skulderklappet er en pris, der hylder netværk, fællesskab og god stemning i Amager Vest. Hvert år uddeler Amager Vest Lokaludvalg årets ’Skulderklap’ på baggrund af forslag fra folk og foreninger i Amager Vest.
I år modtager vinderen 25.000 kr. Modtageren skal i særlig grad bidrage til at skabe netværk imellem bydelens borgere, og dermed også har været med til at gøre Amager Vest til et godt sted at bo for alle.
Kandidaten kan både være en person, forening, organisation eller en offentlig/privat virksomhed, der er baseret i Amager Vest – og som har gjort en forskel i bydelen. De 25.000 kr. går til at drive det gode arbejde videre.
Netværk for børn på tværs af bydelen
I 2017 fik Marianne Pedersen fra Rideklubben Islands Brygge Skulderklappet med begrundelsen om, at Marianne er ”en ildsjæl. Hun gær et stort arbejde for at få stedet til at fungere og give de børn, der går i klubben et trygt sted at være. Alle er velkomne uanset, hvilken baggrund de kommer med og det er med til at skabe netværk blandt børnene på tværs bydelen”.
Tidligere års vinder af SKULDERKLAPPET
2017 Marianne Pedersen, Rideklubben på Islands Brygge
2016 Ruth Lerche, Børnekulturpiloterne
2015 Winni Nielsen, Gullfoss
2014 Barnets Blå Hus
2013 Bryggebladet
2012 Skovhjælperne
2011 Ørestad Avis og Bybi
2010 Aktivitetscenteret på Sundholm
Udvælgelse af værdig vinder
Det er lokaludvalget, der på lokaludvalgsmødet d.11. december 2018 beslutter, hvem der skal modtage prisen. Alle borgere kan komme med forslag til, hvem der skal have skulderklap på 25.000 kr.
Hvordan indstiller jeg kandidater?
Skriv en mail til info@avlu.dk med dit forslag. Husk at skrive, hvem du indstiller og hvorfor du indstiller dem.
Fristen for at indstille kandidater er mandag d. 19. november 2017 kl.12.00

Skriv et svar

Du kan bruge disse <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>